English
Mapa webaKontakt


Upisi u školu jahanja na zagrebačkom Hipodromu

Škola jahanja na zagrebačkom Hipodromu poziva sugrađane na upis početnog tečaja jahanja namjenjenog svima starijima od osam godina. Tečajevi počinju svake subote a početni tečaj obuhvaća 10 sati obuke po cijeni od 990 kuna.
 
Program škole jahanja Hipodrom Zagreb je sastavljen s ciljem izobrazbe jahača, a sastoji se od teoretske i praktične obuke. Rad s polaznicima vrši se u malim grupama do šest polaznika tako da se posebna pažnja pridodaje svakom pojedinom polazniku, a termini su u potpunosti prilagođeni te je svakom polazniku ostavljena mogućnost da sam dogovori satnicu s trenerom.

Početni tečaj škole jahanja traje pet tjedana, a režim samih treninga je dva puta tjedno po 45 minuta tijekom kojih se uče pravila ponašanja u štali i oko konja, upoznavanje s osnovnim dijelovima opreme, samostalno sedlanje i uzdanje konja, kretanje, zaustavljanje i upravljanje konjem itd.
 
Inače, program se sastoji od tri cjeline: početnog, naprednog i sportsko-rekreativnog tečaja, a početni i napredni tečaj su koncipirani tako da obuhvaćaju sve osnove konjičkog sporta bez specijalizacije koja počinje tek u 3. stupnju tečaja.
 
Praktični dio tečaja demonstriraju licencirani treneri Škole jahanja Hipodrom Zagreb dok su konji, koji su na raspolaganju polaznicima, podijeljeni u dvije grupe od kojih jedna služi temeljenoj obuci jahača dok se u drugoj skupini nalaze konji za sportsku obuku i daljnje usavršavanje jahaćih vještina.
 
Škola jahanja radi tijekom cijele godine jer zatvorena jahaonica omogućuje treninge bez obzira na vremenske prilike. Ako ste zainteresirani za sportske treninge, za vas postoji mogućnost polaganja ispita za natjecateljsku dozvolu kojom stječete pravo sudjelovanja na turnirima u preponskom i dresurnom jahanju.
 
Više o školi jahanja pronađite na sljedećem link-u
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.