English
Mapa webaKontakt

Svečano otvoren wellness na BK Svetice

Uz razne ponude i programe na BK Svetice u ponedjeljak 21.08. građanima je otvorio vrata wellness centar koji se prostire u novouređenom prostoru na 350 m² (od čega je 300 m² sam wellness dok je 50 m² otvoreni vrt koji je korisnicima na raspolaganju cijelu godinu).
 
Wellnes svojim budućim korisnicima nudi tri vrste sauna (finsku, tursku, bio saunu), šest vrsta masaža (klasičnu, medicinsku, sportsku, relaksirajuću, anticelulitnu i aromaterapeutsku), mogućnost korištenja kompleksa bazena (hladni bazen, hidromasažni bazen s nekoliko vrsta mlaznica i kapacitetom devet osoba te wellnes za noge).
 
Korisnicima su također na raspolaganju i solarij, grijane keramičke klupe s kadicama za noge, wellnes vrt te soba za opuštanje s ponudom svježeg voća i napitaka za detoksikaciju. 
 
Samo opremanje je trajalo nešto više od mjesec dana jer nije bilo potrebe za nekim većim dodatnim radovima a u opremu suvremenog wellnessa u centru Zagreba uloženo je oko 170 000 kuna (u to je uključena nabavka solarija, kreveta za masažu, ormarića, stolica, ležaljki i potrošnog materijala).
 
Svečanom otvaranju wellnessa na Sveticama  nazočili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Jelena Pavičić Vukičević, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i njegov zamjenik Robert Pavičić te brojni drugi gosti.
 
Radno vrijeme wellnessa je od 08:00 – 22:00 sata radnim danom te od 10:00 – 23:00 sata vikendom, a pored svega pobrojanog wellness na Sveticama nudi i mogućnost korištenja posebno skrojenih paketa usluga te programa vikendom namijenjenih parovima.
 
Dodatne informacije i rezervacije na mail: uso.wellness@sportskiobjekti.hr, uso.wellnesssvetice@sportskiobjekti.hr i  adriana.nozak@sportskiobjekti.hr ili na brojeve telefona: 01 642 1076 i  01 642 1448.

CJENIK USLUGA

Brošura Wellness Svetice 

WS1.jpg
WS2.jpg
wS3.jpg
WS4.jpg
WS5.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.