English
Mapa webaKontakt

Gimnastika za osobe treće životne dobi na Šalati


Program Gimnastika za osobe treće životne dobi, namijenjen svim zainteresiranim građanima u "zlatnoj dobi", kreće s radom u utorak 03. listopada 2017. godine na ŠRC Šalata. 
Od rujna do polovice lipnja navedeni Program odvija se u trim-kabinetu, utorkom i četvrtkom od 13:30 – 14:15 sati. Uz stručno vodstvo i pratnju glazbe motivirajućeg i vedrog tona provode se vježbe niskog intenziteta primjerene i prilagođene navedenoj dobi.
Informacije i upisi u navedeni Program su u tijeku, a odvijaju se u upravi ŠRC „Šalata“, putem dolje navedenih kontakata, radnim danom od 08:00 – 15:30 sati.
 
ŠRC „ Šalata“
Schlosserove stube 2
Telefon : 46 16 300;  46 18 509  (telefoni dostupni samo radnim danom  od 08:00 – 15.30 sati)
e- mail: sanja.zuti@jarun.hr i salata@jarun.hr

Više o programu potražite na sljedećem link-uPrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.