English
Mapa webaKontakt

Prijavite se i borite za titulu najbolje malonogometne momčadi regije


U četvrtak, 2. studenog 2017. u 12 sati, službeno će početi prijave za 47. izdanje Kutije šibica 2017. powered by Coca-Cola, tradicionalni malonogometni turnir koji će se održavati od 25. studenog do 28. prosinca 2017. godine. Uz seniorski turnir, u Kutiji šibica igrat će se i 11. izdanje sve popularnijeg veteranskog turnira, te 2. turnir žena, što postaje sve atraktivnije među zagrebačkom publikom, rečeno je na press konferenciji održanoj u četvrtak u Domu sportova.
 
Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice.
 
Dosadašnja izdanja Kutije šibica obilježili su mnogi rekordi, veliki igrači, ali i momčadi, kojima je osvajanje ovoga malonogometnog turnira bio svojevrstan prioritet kako bi zaokružili svoje velike nogometne karijere i ovim prestižnim turnirom dokazali da spadaju u vrh malonogometne scene. Uz već popularnu Dvojku Doma sportova ovogodišnji turnir odigravat će se i u sportskim dvoranama na u Trnskom, na Peščenici, i u Dubravi, što je odlična prilika da tzv. kvartovske ekipe pred svojom publikom i navijačima pokušaju doći do što boljeg rezultata i što dulje ostati na turniru.
 
Sustav natjecanja za seniore i veterane ostat će isti, igra se po principu 5 igrača u polju + vratar s loptom br. 5 koja je prilagođena igranju malog nogometa na parketu, dok je kod žena sustrav igranja 4 igračica u polju + vratarica te se igra s loptopm veličine 4. Upisnina za turnir za seniore i veterane (1979. i stariji) iznosi 1000 kuna po momčadi dok je cijena prijavi za žensku momčad 400 kuna po momčadi. Uz osobnu prijavu na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, momčad se može prijaviti i putem službene stranice turnira www.kutija-sibica.hr. Izvlačenje parova predviđeno je za 16. studenog 2017. u Pivani u 12 sati, a u slučaju bilo kakvih promjena organizatori će na vrijeme informirati javnost i medije.
 
Kutiju šibica su došli podržati brojni poznati a među govornicima su bili   gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić, bivši izbornik i legenda hrvatskog nogometa Miroslav Ćiro Blažević, bivši „vatreni“ Dario Šimić te Silvija Glavić, predstavnica prošlogodišnje pobjedničke ekipe na Turniru žena.
 
Kao proslavljeni nogometaš ''velikog nogometa'' Dario Šimić je otkrio kako je Kutija šibica za njega imala vrlo važnu ulogu tokom odrastanja ali i za njegovu kasniju, vrhunsku nogometnu karijeru. Prvu Kutiju je zaigrao sa 15 godina, a koju godinu kasnije i osvojio svoju prvu Kutiju šibica. Kako Dario kaže, za malonogometaše Kutija šibica je poput Lige prvaka, i ako niste zaigrali i osvojili Kutiju šibica, niste osjetili što je pravi adrenalin.
 
Gradonačelnik Milan Bandić, poznat po svom velikodušnom podržavanju sporta i sportaša, i strastveni gledatelj malonogometnih utakmica podržao je i ove godine malonogometni turnir Kutija šibica, za koju kaže da je siguran da je svojom kvalitetom i vrhunskom organizacijom doprinijela što je Zagreb već drugu godinu najbolji Advent u Europi. Također, najavljeno je otvaranje 10ak igrališta u dogledno vrijeme, u svim zagrebačkim kvartovima, što će svakako pospješiti još većoj kvaliteti prijavljenih igrača iz godinu u godinu. Gradonačelnik Bandić je pozvao organizatore turnira da kotizaciju za žene smanje za 50% a nagradni fond poveća za 50%, što bi pridonijelo većem broju prijava ženskih ekipa na ovogodišnju Kutiju šibica. 
1.jpg
2.jpg
3.jpg
6.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.