English
Mapa webaKontakt

Poribljavanje Jaruna

Poribljavanje jezera Jarun obavlja se od 1993. godine sa svrhom održanja kakvoće vode na razini pogodnoj za kupanje i rekreaciju te oblikovanja ihtiostrukture koja će u najboljoj mjeri održavati kakvoću vode na toj razini. Ove godine poribljavanje Jaruna će biti u petak, 24. studenoga 2017. godine, a uključuje vrste riba: amur, bijeli glavaš, sivi glavaš, pastrvski grgeč i smuđ.
 
Zbog vremena potrebnog za prilagodbu novounesenih vrsta riba na jezerske uvjete, slijedećih tjedan dana, počevši od 24.11., neće biti dozvoljen ribolov na jezeru.
 
Poribljavanje ovim vrstama riba propisano je Ribolovno gospodarskom osnovom odnosno Godišnjim planom gospodarenja ribolovnom zonom i kao takvo odobreno od strane Ministarstva poljoprivrede i ribarstva.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.