English
Mapa webaKontakt


Finalni dani Kutije šibica i vrhunac malonogometnih uzbuđenjaPolako, ali sigurno približava se završetak 47. izdanja Kutije šibica, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji jer ‘Kutija’ ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja u kojoj će se za titulu osvajača Kutije boriti najbolji od ukupno 206 prijavljenih ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Naime 26.12.2017. od 15:00 sati počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti ekipe koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.
 
Momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u srijedu 27.12.2017. počet će polufinalne utakmice glavnog turnira kao i utakmice za treće mjesto veterana i žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi. Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te će se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica. Sve utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos četvrtfinala na HNTV te polufinalnih i finalnih seniorskih i veteranskih utakmica  na HRT-u.
 
Cijena ulaznice za sva tri dana je 30 kuna te po 10 kuna za polufinale i finale. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade pa će tako pobjednicima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 tisuća kuna plus 31 500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima. Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 tisuća kuna te 19 500 kuna u uslugama Ustanove dok je fond  ženskog turnira na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića udvostručen pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,5 tisuća kuna te 10 650 kuna u uslugama Ustanove, te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil bmw X1. Karte za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.

Raspored rada blagajne:
Četvrtak i petak 21.12. i 22.12.2017. od 14:00 sati do 22:30
23., 24., 25.12 blagajna ne radi
Utorak, 26.12. od 10:30 sati do 22:30
Srijeda i četvrtak, 27. i 28.12.2017. od 11:00 sati do 20:00 sati
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.