English
Mapa webaKontakt


Isklešite ljetnu formu u TC Maksimir najdinamičnijim dvoranskim sportomTenis centar Maksimir, smješten na Ravnicama, pored 26 teniskih terena (20 zemljanih i dva betonska te četiri zatvorena terena s match play podlogom) svima zainteresiranima nudi i mogućnost najma squash igrališta već za 30 kuna po satu u terminu od 07:00 do 16:00 sati. Za popularnije termine u preiodu od 16:00 do 23:00 sati potrebno je izdvojiti 20 kuna više za najam igrališta. A ukoliko zainteresirani nemaju svoju opremu  u TC Maksimir postoji mogućnost najma reketa za 15 kuna po satu i loptice za 5 kuna po satu. 

 
Igralište je konstruirano po pravilima Svjetske squash organizacije (WSF): visina stropa najmanje: 5.640 mm, dužina dvorane 9.750 mm, a širina 6.400 mm.
 
Squash ne spada u skupe sportove, jer osnovna oprema (reket i loptice za squash, tenisice za indoor sport i sportska odjeća) i nije skupa, a može se igrati u bilo koje doba dana. To je razlog zašto je sve više igrača svih uzrasta koji se bave ovim sportom. Zbog svoje brzine i dinamičnosti squash je idealan da se u vrlo kratkom periodu dovedete u formu što je sjajna prilika za sve one koji se tijekom ljeta žele pokazati na plaži u najboljem svijetlu. U 30 minuta igre može se sagorjeti i do 500 kalorija, što je izuzetno mnogo u odnosu na druge aerobne dvoranske (indoor) sportove, a podjednako ga igraju i žene i muškarci jer u igri ne pobjeđuje tjelesno snažniji igrač već onaj koji brže razmišlja.
 
Informacije i rezervacije na telefon 091/23 22 025.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.