English
Mapa webaKontakt


Pripremite kožu za ljeto u solariju wellnessa na SveticamaDolaskom ljeta sve češće se čuju upozorenja stručnjaka o štetnosti prekomjernog izlaganja suncu a jedan od savjeta koji svi daju odnosi se na pripremu kože za sunce. Upravo solarij aktivira zaštitne funkcije kože budući da potiče lučenje melanina zaslužnog za obranu od štetnih sunčevih zračenja. Stoga je iduće razdoblje idealno za posjetu solariju u sklopu wellnessa na Bazenskom kompleksu Svetice gdje jedna minuta sunčanja u modernom solariju košta pet kuna, a moguće je uzeti i 30 minuta solarija za 120 kuna te sat vremena za 250 kuna.
 
Odlazak u solarij  pored estetskog dijela priče pomaže korisnicima da se osjećaju zadovoljnim i sigurnim u sebe, a imati taman ten danas je gotovo postala stvar prestiža. Naime, osim postizanja boje UV zračenje aktivira stvaranje D vitamina u koži što utječe na zdravlje kostiju, povećava otpornost nakašalj i prehladu te jača imunološki sustav. UV zrake pomažu i kod problema s aknama a potiču dobro raspoloženje i djeluju antidepresivno ali postoje pravila kojih se treba držati prlikom korištenja solarija kako bi se izbjegle moguće negativne posljedice.
 
Pored solarija u wellness centru koji se prostire na 350 kvadratnih metara korisnici mogu uživati u nekoliko vrsta masaža, hidromasažnom bazenu, tri vrste sauna i drugom sadržaju namijenjenom uživanju i relaksaciji.
 
Rezervacije termina i dodatne informacije na   mail: uso.wellness@sportskiobjekti.hruso.wellnesssvetice@sportskiobjekti.hr ili na brojeve telefona: 01 642 1076 i  01 642 1448.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.