English
Mapa webaKontakt

Organizirajte vjenčanje iz snova na JarunuRSC Jarun je odavno poznat kao oaza rekreativaca, sportaša i idealno mjesto za obiteljska druženja no sve ljepote i prednosti ove zelene oaze smještene u srcu grada moguće je iskoristiti i za organizaciju vjenčanja budući da je ustanova Upravljanje sportskim objektima pripremila program Vjenčanja na Jarunu koji nudi cjelokupne aranžmane za vjenčanja.
 
Točna lokacija održavanja vjenčanja je Otok hrvatske mladeži, a zainteresiranima je osigurano sve ono što je potrebno za vrhunsku izvedbu: svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije i to sve u luksuzno opremljenom šatoru. Također, svim uzvanicima svadbene svečanosti osiguran je besplatan parking na RŠC Jarun.
 
Svi oni koji ne žele da im stres ne pokvari jedan od najvažnijih dana u životu te žele  uštediti svoje vrijeme i novac, imaju priliku organizaciju savršenog vjenčanja prepustiti profesionalcima i tako izbjeći nepotrebnu nervozu. 
 
Više informacija i rezervacije na mail ksenija.andri@sportskiobjekti.hr, te na web stranici www.sportskiobjekti.hr.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.