English
Mapa webaKontakt

U petak na Šalati obilježen Međunarodni Olimpijski dan


Maleni polaznici programa početne obuke plivanja za djecu dječjih vrtića predškolskog uzrasta sudjelovali su u petak 08. lipnja u obilježavanju Međunarodnog Olimpijskog dana koji provodi Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor.
 
Djeca i stručni voditelji redovnog programa Ustanove, koji za cilj ima okupljanje i poticanje što većeg broja djece da se bave sportom, i ove godine uključili su se u globalnu proslavu Međunarodnog olimpijskog dana, a sve se poklopilo sa završnim satovima plivačke obuke na Šalati u kojoj su sudjelovali polaznici vrtića Različak, Malešnica i Bajka.
 
Međunarodni olimpijski dan posvećen je proslavi rođenja olimpijske ideje o obnovi Igara 23. lipnja 1894. godine u pariškoj Sorboni, a svake ga godine obilježi više od 200 nacionalnih olimpijskih odbora diljem svijeta. Jedan od osnovnih ciljeva proslave je poticanje na bavljenje sportom što više građana, a posebice djece i mladih u svim krajevima svijeta, bez obzira na njihove motoričke i druge sposobnosti.

Događanju su bili nazočni i predstavnici vrtića, roditelji, a diplome polaznicima programa su podijelili voditeljica i koordinatorica projekta promicanja olimpizma Hrvatske olimpijske akademije dr. sc. Ana Popovčić i koordinatorica programa koji se na Šalati odvija već puna tri desetljeća Vasvija Osmanagić uz pomoć trenera plivanja.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.