English
Mapa webaKontakt

U subotu svi na Cmrok na prvi Sanjkaški kup za djecu i mladeOmiljeno zagrebačko sanjkalište Cmrok, na kojemu je održan prvi tečaj „sklizanja na snijegu“ zbog čega se ovo brdo smatra mjestom početka zimskih sportova u hrvatskoj metropoli, od ove godine postaje domaćinom Sanjkaškog kupa Cmrok čije je prvo izdanje na rasporedu u subotu 16. veljače s početkom u 11:00 sati. Riječ je o sanjkaškom natjecanju namijenjenom djeci i mladima uzrasta od tri do 19 godina koji su podijeljeni u četiri kategorije.
 
„Osnovni cilj ovog projekta je približiti Cmrok našim najmlađim sugrađanima kao i posjetiteljima Zagreba kroz ovu zabavnu snježnu sportsko – rekreacijsku aktivnost“, poručuju iz ustanove Upravljanje sportskim objektima koja je organizator ovog natjecanja dodajući da je ideja „da ovo događanje postane sastavni dio ponude Zagreba“. Podršku u organizaciji prvog sanjkaškog kupa ustanovi pruža i medijski partner Radio Sljeme koje će na Cmroku imati studio za javljanje uživo.
 
Prijavnicu i propozicije natjecanja svi zainteresirani mogu skinuti na web stranici www.sportskiobjekti.hr te ispunjene donijeti na natjecanje tj. na pult za prijave. Za maloljetne osobe prijavni obrazac popunjava i potpisuje roditelj ili punoljetna osoba u pratnji. Prijavni obrazac će se moći popuniti i na info pultu za prijave na Cmroku, na dan natjecanja od 8:00-10:00 sati. Djeca mlađa od tri godine zbog sigurnosnih razloga nemaju pravo sudjelovanja dok djeca od tri do šest godina smiju sudjelovati samo uz pratnju odrasle osobe. Za natjecanje se mogu koristiti isključivo sanjke ali u obzir dolaze svi oblici sanjki za koje natjecatelj smatra da će sigurno doći do cilja (drvena korita, drvene sanjke, plastične lopate i dr.).
Najbolje plasirani u svakoj kategoriji osvajaju medalje, pripadajuću diplomu i praktičnu nagradu koju će osigurati sponzori, a svi sudionici će dobiti diplomu za sudjelovanje. Prijavljeni natjecatelji imaju pravo nastupa bez naplaćivanja kotizacije.
 
Budući da se očekuje velika gužva organizator moli građane da za dolazak na Cmrok koriste usluge javnog prijevoza tj. autobusnih linija ZET-a,  105 Kaptol – Britanski trg i 102 Britanski trg – Mihaljevac.
 
U slučaju loših vremenskih uvjeta natjecanje se prebacuje na iduću subotu 23. veljače.  

Prijavu za Sanjkaški kup skinite ovdje.

Pravilnik Sanjkaškog kupa skinite ovdje

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.