English
Mapa webaKontakt


Gradonačelnik Bandić najavio prvi Sanjkaški kup Cmrok 2019. i obećao najbolje sanjkalište u EuropiU petak je na sanjkalištu Cmrok održana press konferencija na kojoj je najavljeno prvo izdanje Sanjkaškog kupa Cmrok 2019. za djecu i mlade a koje će se održati u subotu 16. veljače s početkom u 11:00 sati. Dan uoči Sanjkaškog kupa natjecanje na Cmroku su najavili gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, predsjednik organizacijskog odbora i ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić te Igor Žiljak, voditelj skijališta Sljeme.
 
„Riječ je prvom izdanju sportsko zabavne manifestacije Sanjkaški kup Cmrok 2019. koja počinje sutra u 11 sati. Prijave su od 08:00 do 10:00 sati a u 10:50 je svečano otvaranje. Ideja je da ovo natjecanje poprimi tradicionalni karakter i vođeni tom idejom pripremamo i ovo prvo izdanje manifestacije“, najavio je Tomić otkrivajući  da će pobjednici svih kategorija dobiti medalje za prva tri mjesta te prigodne sponzorske nagrade dok će svim sudionicima pripasti posebne diplome za sudjelovanje na natjecanju.
„Broj autobusa s Kaptola i Britanskog trga  biti će  povećan tijekom natjecanja pa pozivamo građane da koriste linije javnog prijevoza za dolazak na Cmrok kako bi  izbjegli nepotrebne gužve“, poručio je Tomić sugrađanima na kraju najavivši i dolazak brojnih poznatih lica koja će svojim prisustvom podržati ovo natjecanje.
 
„Ove godine još improviziramo no iduće godine nema improvizacije i napraviti ćemo najbolje sanjkalište u Europi jer ja ne znam raditi nego najbolje. Ove godine ćemo sugrađanima osigurati tri mjeseca na Cmroku a dogodine će imati četiri mjeseca. Uglavnom radimo projekt najboljeg sanjkališta u Europi, sanjkalište koje će ostati generacijama u naslijeđe.“, rekao je gradonačelnik Bandić pozvavši voditelja skijališta Sljeme Igora Žiljka da otkrije više detalja o projektu.
 
 „Ideja gradonačelnika je bila da osiguramo pokretnu traku na Cmroku koja će biti dužine 110 metara i svu će djecu s dna livade Cmrok voditi na vrh brda. Također, plan je da se Cmrok podijeli po pola, jedan dio za sanjkaše a drugi dio za škole skijanja, a kad nauče skijati na ovoj livadi  onda djeca mogu ići na Sljeme ili gdje već idu skijati s roditeljima ili školama. Nadam se da ćemo na ovoj livadi stvoriti neke nove pobjednike kupova i olimpijce. Inače, plan je osigurati i ljetni sadržaj na Cmroku tako da bi ovu livadu iskoristili do maksimuma“, otkrio je Žiljak.
 
Prijavnicu i propozicije natjecanja svi zainteresirani mogu skinuti na web stranici www.sportskiobjekti.hr te ispunjene donijeti na natjecanje tj. na pult za prijave. Za maloljetne osobe prijavni obrazac popunjava i potpisuje roditelj ili punoljetna osoba u pratnji. Prijavni obrazac će se moći popuniti i na info pultu za prijave na Cmroku, na dan natjecanja od 8:00-10:00 sati.
 
Na sudjelovanje u natjecanju su pozvani i štićenici Dječjeg doma Zagreb a oko podneva se očekuju i brojna poznata lica koja su podržala prvi Sanjkaški kup na Cmroku te će biti na raspolaganju voditelju programa Nevenu Pavlici za live uključenja na razglasu sanjkališta Cmrok. Za sada su svoj dolazak potvrdile voditeljice HTV-a Nevena Rendeli i Marta Šimić Mrzlečki, operna pjevačica Sandra Bagarić, boksač Toni Filipi, karatist Ivan Kvesić, hrvači Neven i Nenad Žugaj, glazbenik Marko Lasić Nered, ravnatelj ZOO-a Damir Skok i dr.  

Prijavu za Sanjkaški kup skinite ovdje.

Pravilnik Sanjkaškog kupa skinite ovdje.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.