English
Mapa webaKontakt

U ponedjeljak završila sezona skijanja na SljemenuZadnjih nekoliko dana vremenske prilike su sličnije proljetnim nego zimskim te je zbog iznimno visokih temperatura i jakog južnog vjetra postalo teško sanirati nastalu štetu na skijalištu Sljeme zbog čega je u ponedjeljak 18. ožujka bio zadnji dan skijanja u tekućoj sezoni, javljaju sa Skijališta Sljeme.
 
Sezona je krenula polovicom prosinca tako da su stanovnici metropole i njihovi gosti na raspolaganju imali sezonu od gotovo 100 skijaških dana, a sada su pred djelatnicima skijališta servisi i popravci kako bi i iduća sezona prošla u što boljem redu.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.