English
Mapa webaKontakt


Traže se spasioci za rad na gradskim jezerima i bazenima u novoj sezoniUstanova Upravljanje sportskim objektima, koja pod svojim ravnanjem ima sedam gradskih bazena te jezera Jarun i Bundek, zapošljava više spasilaca na vodi uoči nove kupališne sezone čiji početak je već standardno početkom lipnja, javljaju iz Ustanove. Iako je prvenstveno riječ o sezonskom poslu iz Ustanove poručuju kako se osim rada u sezoni nudi i mogućnost zapošljavanja na duži period.

Traži se više licenciranih spasioca, muške i ženske osobe, za rad na bazenima SRC Šalata, Sportski park Mladost, Zimsko plivalište Mladost, BK Utrina, BK Svetice, Jelkovec i Iver te jezerima Bundek i Jarun. Na zatvorenim bazenima spasioci su potrebni tijekom cijele godine, a na otvorenim bazenima i jezerima tijekom ljetne sezone. Kadidati moraju imati više od 18 godina, završenu srednju školu te završenu obuku za spasioca na otvorenim vodama pri Hrvatskom Crvenom križu.
 
Ukoliko postoji interes kandidata koji nemaju završenu obuku za spasioca Ustanova  će financirati troškove obuke kako bi se kandidati osposobili za rad, no u tom slučaju kandidat preuzima obavezu rada sezonskog posla spasioca na otvorenim vodama za potrebe Ustanove u narednoj sezoni. Novost u odnosu na prošle godine je i povećana satnica pa će tako ona u predstojećoj sezoni iznositi 33 kune po satu.

Raspored tečajeva za osposobljavanje spasilaca:  
06.05. – 12.05.
13.05. – 19.05.
27.05. – 02.06
03.06. – 09.06.
10.06. – 16.06.
 
Uvjeti koje kandidat mora zadovoljiti da bi pristupio tečaju:
- imati najmanje 18 godina
- minimalno srednja stručna sprema ili upisan završni razred srednje škole
- posjedovati uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti
- znanje plivačkih tehnika (kraul i prsno)
- plivati 400 metara za manje od 8 minuta
- roniti 25 metara u daljinu

Testiranje kandidata će se održavati na BK Svetice od 16.04. do 29.05., svakog utorka u 10:00 sati te srijede u 14:00 sati, a na testiranje treba doći 15 minuta prije termina s osobnom iskaznicom i opremom za plivanje. Informacije o testiranju i tečaju možete dobiti na e-mail spasilacka.sluzba@sportskiobjekti.hr ili na brojeve telefona 091 4040 235 i 091 4040 229.

 

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.