English
Mapa webaKontakt

Počele prijave za Dječji ljetni kamp 2019.: Ove godine u ponudi i Ljetni kamp u Bazenskom kompleksu Svetice

Dječji ljetni kamp 2019. kreće 17. lipnja i traje do 26. srpnja, a kao i do sada osmišljen je kao dnevni boravak djece na objektima ustanove Upravljanje sportskim objektima koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima te pohađanje brojnih edukativnih radionica. Programi se kao i prethodnih godina odvijaju u Sportskom parku Mladost i po prvi puta u novom Dječjem kampu koji će biti smješten u Bazenskom kompleksu Svetice, a namijenjeni su školarcima u dobi od 7 do 12 godina.
 
Ustanova je odlučila organizirati ovaj kamp kako bi pružila mogućnost svojim sugrađanima osnovškolskog uzrasta, koji nakon svršetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa.
 
Pored obilja sportskog-rekreativnog sadržaja polaznici kampa će posjećivati i druge objekte pod ravnanjem Ustanove. Klinci iz kampa u Sportskom parku Mladost će obilaziti Hipodrom gdje će imati priliku jahati konje ali i proći edukacijski program koji će ih upoznati sa konjima i njihovim načinom života, njezi i hranjenju konja, njihovom čišćenju, osnovama jahanja itd. Na Jarunu će se upoznavati sa biljnim i životinjskim svijetom RSC Jaruna, učiti o nastanku jezera te odraditi terenska mjerenja kakvoće vode i proći radionicu sigurnosti na vodi koja ih upoznaje s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode. U programu su još ekološka radionica, radionica zaštite od sunca,  vatrogasna radionica...
Polaznici kampa koji će se odvijati u BK Svetice će također proći radionicu sigurnosti na vodi i radionicu zaštite od sunca, a kako je program Dječjeg ljetnog kampa uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD) u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije organizirana je i prigodna edukacija o olimpizmu. No, njima će svakako najzanimljiviji biti izleti u Zoološki vrt te posjet stadionu NK Dinama gdje će, uz priču o povijesti kluba i grada, zanimljivosti o navijačima i navijačkoj tradiciji u Zagrebu, moći razgledati dijelove stadiona namijenjene prvoj momčadi Dinama  ili razgledati impresivne trofejne sobe u kojima se nalazi nekoliko stotina trofeja i još mnogo toga.

Pored niza edukativnih radionica polaznici oba kampa će se moći okušati i u brojnim sportovima poput atletike, tenisa, hokeja na travi, plivanjaborilačkih sportova itd.

Dječji ljetni kamp odvija se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati, voditelji programa su diplomirani kineziolozi a grupe se slažu od minimalno deset do maksimalno 60 polaznika po terminu koji uključuje i ručak te voćnu užinu za sve polaznike.
Cijena programa je 600 kuna za pet dana kampa, za drugo dijete i svaki dodatni tjedan cijena iznosi 475 kuna. Prijave i više informacija o programima oba kampa možete zatražiti putem maila ljetni.kamp@sportskiobjekti.hr. Za program Ljetnog kampa Mladost rezervacije i informacije možete dobiti na telefone 01 3658 553 i 091 2621 985 ili na www.facebook.com/spmladost dok prijave i informacije o Ljetnom kampu Svetice možete dobiti na  telefone 01 6421 442 i 091 4040 157 ili na www.facebook.com/BazenSvetice.  

Uplate je moguće izvršiti virmanom ili internet bankarstvom na:
Upravljanje sportskim objektima
Trg Krešimira Ćosića 11
10000 Zagreb
IBAN: HR2223600001102391782
Poziv na broj: 303-503 (za kamp Mladost), 307-503 (za kamp Svetice)
U opisu plaćanja potrebno je navesti lokaciju kampa te ime i prezime djeteta.


 

IMG_6784.jpg
IMG_7511.jpg
IMG_7879.jpg
IMG_8001.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.