English
Mapa webaKontakt


Proslavite Dan grada na trećem Zagreb Harley Davidson Rallyju uz bogat popratni sadržajUdruga vlasnika Harley Davidson motora, Pleter Chapter Croatia, kao najveća motoristička udruga u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu koja djeluje na nacionalnom i internacionalnom nivou, treću godinu za redom, u sklopu proslave Dana grada, uz podršku zagrebačke Turističke zajednice i Grada Zagreba, organizira trodnevno okupljanje vlasnika i ljubitelja H-D motora u Zagrebu, na Jarunu, Otok Trešnjevka, od 31. svibnja do 2. lipnja. 2019.
Ovaj humanitarni, internacionalni susret ljubitelja Harley Davidson motora, Pleter Chapter Croatia organizira s namjerom promicanja grada Zagreba i Hrvatske kao poželjne i otvorene moto turističke destinacije. Susret je, uvršten u kalendar svjetskog H.O.G. udruženja (Harley Owners Group) koji broji preko milijun i dvjesto tisuća članova diljem svijeta, najavljen kao Zagreb Harley Days.
Bogati program 3. Zagreb H-D Rallya domaćim i stranim gostima i građanima Zagreba nudi odličnu, potpuno besplatnu, zabavu pod vedrim nebom zagrebačkog „mora“. Otok Trešnjevka će biti utočište svim ljubiteljima motora ali i onima željnim dobre zabave uz najbolje hrvatske rock, country i blues bendove: SECOND HAND BAND, COUNTRY STRIKE, SUPER BAKE, BALLBREAKERS, WANTED5, SMALL HOUSE BROWN, ROCKHEADS i posebno iznenađenje – PSIHODOMODO POP! koji će u subotu popodne rasplesati Jarun.
Atraktivni Harley Davidson motori, svih modela i godišta, provest će se zagrebačkim ulicama u paradnoj vožnji koja kreće s Jaruna u subotu, u 11:30 sati i prolazi središtem grada do Trga bana Jelačića gdje će se zadržati dva sata, s ciljem podrške koju Pleter Chapter Croatia već tradicionalno pruža zdravstveno-edukativnim događanjima u organizaciji Udruge P.I.N.K.-life. Za strane goste organizirani su kratki turistički obilasci zagrebačkih znamenitosti dok će građani moći uživati u jedinstvenoj izložbi motora.
Obavezan dio ovog okupljanja na Otoku Trešnjevka je svakako i bogata ponuda hrane i pića, izložba oldtimera, prisustvo raznih izlagača moto opreme i kožne galanterije, jahanje na mehaničkom biku i moto igre.
Sva sredstva prikupljena od donacija tijekom susreta namijenjena su podršci Centru za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Sloboštini pa Pleter Chapter Croatia poziva sve bikerice i bikere, građanke i građane Zagreba da se pridruže i podrže humanitarni karakter ovog nezaboravnog vikenda.
Tijekom održavanja 3. Zagreb H-D Rally-a ulaz motorima na područje jezera Jarun je dozvoljen i besplatan.
Detaljan program događanja potražite web stranici: https://zagrebhdrally.com.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.