English
Mapa webaKontakt


Raspored provođenja redovnih servisnih radova na gradskim bazenimaKako bi Zagrepčani i Zagrepčanke mogli nesmetano i sigurno uživati na gradskim bazenima i rashladiti se od rekordnih temperatura na gradskim bazenima pod ravnanjem ustanove Upravljanje sportskim objektima i ove godine se vrše redoviti servisni radovi propisani „Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda“ NN 79/2007, 113/08 i 43/09.  Riječ je o servisima unutarnjih bazena dok su vanjski bazeni i dalje na raspolaganju svim korisnicima,  a kao i svih sezona do sada prilikom slaganja rasporeda servisa bazena vodilo se računa o tome da korisnici ne budu zakinuti te će u vrijeme radova na nekom bazenu ostali bazeni biti otvoreni za korisnike.
Servisi unutarnjih gradskih bazena se rade u ljeto s obzirom da bazeni početkom školske godine kreću sa  punim programom javnih potreba (plivanje, vaterpolo, skokovi, sinkro plivanje, ronjenje, sportska rekreacija, školski sportski programi, triatlon, te sportovi osoba s invaliditetom), a tijekom ljeta svi sportski klubovi, školski programi i udruge odlaze na zasluženi odmor dok se državna i međunarodna natjecanja u ljetnim mjesecima organiziraju u vanjskim bazenima.
 
Servisni radovi se provode u slijedećim terminima:
SRC Šalata – servis odrađen prije početka sezone, a bazen je otvoren 03.06.2019.
Sportski park Mladost – servis vanjskog bazena je odrađen prije početka sezone i bazen krenuo s radom 15.06. a unutarnji bazen ide u servis od 01. do 31.08.
Zimsko plivalište Mladost – 29.07. – 16.08.
Bazeni Utrina – 19.08. – 01.09.
Bazen Iver – 05.08. – 19.08
BK Svetice –  30.07 – 01.10.
Bazen Jelkovec -15.07. – 28.07.
 
Radovi koji se izvode u sklopu redovnoga servisa odnose se na čišćenje cijeloga protočnog sustava, hiperkloriranje bazena, ispiranje filtera na kupalištima, generalno čišćenje popratnih prostorija i njihovo dezinficiranje, zamjenu dotrajalih dijelova, hiperkloriranje cijelog sustava u strojarnici, čišćenje i hiperkloriranje kompenzacijskih šahtova, te na eventulane građevinske popravke, soboslikarske radove i drugo.
Uz dio obveznih radova prema Pravilniku, u vrijeme servisa kupališta odvijaju se godišnji servisi rasvjete bazena, eventualni građevinski popravci, soboslikarski radovi i sl.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.