English
Mapa webaKontakt


Uspješan završetak ovogodišnjeg Dječjeg ljetnog kampa na bazenima Svetice i MladostProgram Dječjeg ljetnog kampa u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima koji se od 17.06. provodi na Bazenskom kompleksu Svetice i u Sportskom parku Mladost primiče se svom kraju te završava idućeg tjedna. Za programima u sklopu kampa vlada veliki interes te u kampu SP Mladost, koji je i tijekom proteklih tjedana bio maksimalno popunjen,  više nema slobodnog mjesta dok je u kampu na BK Svetice ostalo još nekoliko slobodnih mjesta.
 
Ustanova već dugi niz godina organizira ovaj kamp kako bi pružila mogućnost svojim sugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon svršetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike.
 
Pored obilja sportskog-rekreativnog sadržaja polaznici kampa imaju priliku posjećivati i druge objekte pod ravnanjem Ustanove pa tako polaznici kampa na BK Svetice imaju organizirane izlete Zoološki vrt te posjet stadionu NK Dinama. Posjet stadionu posebno veseli polaznike kampa jer tamo imaju priliku čuti priču o povijesti kluba i grada, zanimljivosti o navijačima i navijačkoj tradiciji u Zagrebu, mogu razgledati dijelove stadiona namijenjene prvoj momčadi Dinama  ili razgledati impresivne trofejne sobe u kojima se nalazi nekoliko stotina trofeja i još mnogo toga.

Polaznici kampa u BK Svetice sudjeluju u radionici sigurnosti na vodi i radionici zaštite od sunca, a kako je program Dječjeg ljetnog kampa uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD) u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije organizirana je i prigodna edukacija o olimpizmu.
 
Dječji ljetni kamp odvija se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati, voditelji programa su diplomirani kineziolozi a grupe se slažu od minimalno deset do maksimalno 60 polaznika po terminu koji uključuje i ručak te voćnu užinu za sve polaznike. Cijena programa je 600 kuna za pet dana kampa, za drugo dijete i svaki dodatni tjedan cijena iznosi 475 kuna.
 
Prijave i više informacija o programu kampa na Sveticama možete zatražiti putem maila ljetni.kamp@sportskiobjekti.hr, na  telefone 01 6421 442 i 091 4040 157 ili na www.facebook.com/BazenSvetice.  


 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.