English
Mapa webaKontakt


Nakon završetka redovnog servisa BK Svetice u utorak 1. listopada otvara vrata korisnicimaNakon planiranog redovnog servisa Bazenski kompleks Svetice 01.10.2019. godine otvara svoja vrata korisnicima.
 
Sanacija BK Svetice je  zbog određenih tehnoloških postupaka, sukladno uputama tehnologa, zahtijevala dodatne aktivnosti, te je posljedično tome bilo neminovno da servis BK Svetice traje dulje nego servis ostalih bazena. Uz redovno održavanje radili su se popravci iz jamstvenog roka izvođača, a koji se odnose na popravke slivnika, keramičkih pločica, fugiranje, silikoniziranje i druge slične korektivne zahvate. Prilikom radova na slivnicima na preljevnim kanalicama oko bazena, proizvođači materijala tražili su određene korake i vrijeme za očvršćivanje materijala zbog garancija na ugrađene proizvode, te su sukladno tome određeni rokovi.  
 
„Planirani radovi su odrađeni te vjerujemo da će naši korisnici, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na razumijevanju, biti još zadovoljniji uslugama objekta“, poručili su iz ustanove Upravljanje sportskim objektima.
 
Otvaranjem bazena u BK Svetice od 1. do 6. listopada vrše se i upisi u programe plivanja, a radno vrijeme bazena  moguće je provjeriti na linku: https://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=7200.  

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.