English
Mapa webaKontakt

Obilježen Dan otvorenih vrata - Prezentacija sportova i besplatni sadržaj privukli građane na sportske objekte

U subotu 7. prosinca ustanova Upravljanje sportskim objektima obilježila je svoj rođendan već tradicionalnim Danom otvorenih vrata na objektima pod svojim ravnanjem te su tom prilikom građani mogli besplatno klizati na Velesajmu i Šalati, zaplivati u bazenima Sportskog parka Mladost, Zimskog plivališta Mladost, Bazenskog kompleksa Utrina, Iver i Jelkovec, okušati se u jahanju na Hipodromu, zaigrati tenis i skvoš u Tenis centru Maksimir ali i besplatno pogledati Zlatnu piruetu u Domu sportova te utakmice Kutije šibica koje su se taj dan igrale u dvojci Doma sportova te u ŠSD Boško Božić Pepsi – Trnsko.

Pored toga što su se građani mogli sami okušati u brojnim sportovima imali su priliku pogledati neke od brojnih prezentacija sportova po objektima od školi usavršavanja plivanja i ronjenja, preko sinkroniziranog plivanja i skokova u vodu do prezentacija hokeja na ledu, kao i prezentaciju programa koje provodi i organizira sama Ustanova.


Uz sam sportski dio bio je osiguran i prateći zabavni program pa su se najmlađi posjetitelji mogli družiti s Djedom Božićnjakom i maskotom Kutije šibica, mogli su razgledati Hipodrom u pratnji vodiča, a sve je začinjeno i prigodnim nagradama. Tako je posjetiteljima podijeljeno više od 150 nagrada među kojima su bile ulaznice za klizališta Velesajam i Šalata, probno jahanje na Hipodromu, obiteljska ulaznica za bazen Utrina, ulaznice za Malonogometni turnir Kutija šibica, dnevne ski karte za Skijalište Sljeme, parcijalna i relaksirajuća masaža, korištenje saune itd.

Očekivano za prosinac i adventsko razdoblje građani su najveći interes pokazali za klizalištima koja su bila najbolje posjećena ali privukla ih je i mogućnost jahanja na Hipodromu a posebno dobro na objektima je bio prihvaćen Dječji kutak u kojemu su najmlađi sudjelovali u oslikavanju lica što ih je, ako je suditi po atmosferi, iznimno veselilo.

DSC03067.jpg
DSC03237.jpg
DSC03303.jpg
DSC03311.jpg
DSC03336.jpg
DSC03426.jpg
DSC03584.jpg
DSC03869.jpg
DSC04091.jpg
DSC04252.jpg
DSC04651.jpg
DSC04680.jpg
DSC04768.jpg
DSC04807.jpg
DSC04946.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.