English
Mapa webaKontakt


Jelkovec dobio wellness u sklopu bazenskog kompleksaU utorak 24. prosinca ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorila je novi wellness centar u sklopu bazena Jelkovec. Riječ je o trećem wellnessu na objektima Ustanove nakon što su tijekom protekle dvije godine otvoreni wellnessi Svetice i Iver koji su odlično prihvaćeni od strane građana.
 
„Nakon što smo u novoizgrađenom naselju napravili osnovnu i srednju školu, vrtić, sportsku dvoranu, bazen i teretanu danas otvaramo i wellness centar, istaknuo je gradonačelnik te najavio da će sljedeće godine započeti i izgradnja Svetišta Ivana Pavla II. Do polovice sljedeće godine završit ćemo i Dom za udruge invalida čime ovo naselje koje broji oko 10 000 stanovnika dobiva svoje završne konture“, rekao je tom prilikom gradonačelnik Milan Bandić koji je praćen suradnicima nazočio svečanom otvaranju.
 
„S obzirom na to da wellnessi Svetice i Iver jako dobro rade, odlučili smo otvoriti još jedan wellness u istočnom dijelu grada kako bismo takve usluge i zdrav život približili stanovnicima koji žive na tom području jer u današnjem užurbanom stilu života svima nam je potrebno da se posvetimo sebi i pronađemo trenutke i mjesto za opuštanje“, objasnio je Marinko Tomić, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima dodajući kako se tu ne staje te da će i zapadni dio grada uskoro dobiti jedan wellness centar.
 
Wellness se nalazi na galeriji bazena Jelkovec otvorenog 17. svibnja 2017. godine te se proteže na površini od 150 m².
 
Budućim korisnicima wellnessa Jelkovec na raspolaganju je:
  • Finska sauna za šest osoba izrađena od nordijske smreke
  • Hidromasažni bazen za osam osoba koji sadrži zračnu i hidromasažu
  • Stojeći solarij Luxura koji sadrži 42 visoko sofisticirane lampe te je opremljen priljučkom za mobitel kako bi korisnici mogli slušati svoju glazbu po izboru
  • Sportska, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna i aroma masaža
 
Bazen,  sportska dvorana a sada i wellness su smješteni u kompleksu Srednje škole Jelkovec, a sportski kompleks obuhvaća tri bazena, sportsku dvoranu, ugostiteljski objekt, te garderobu. Smješten je na površini većoj od 10 000 m2. Na neto površini od 6 300 m2 nalaze se veliki bazen, rekreativni i dječji bazen dok je prateći prostor smješten u podrumskom dijelu.
Na preostalih 4 600 m2 prostiru se trodjelna sportska dvorana s pratećim prostorima i opremom u prizemlju te trim kabinet, teretana, prostor za gimnastiku i garderobe, koje su smještene u podrumu.
 
Dodatne informacije i rezervacije na mail: uso.wellness@sportskiobjekti.hradriana.nozak@sportskiobjekti.hr, na brojeve telefona: 01 642 1076 i  01 642 1448.  

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.