English
Mapa webaKontakt

Klizalište Velesajam otvara se za rekreaciju građanstva

Zadovoljstvo nam je obavijesti korisnike da će se nakon naglog prekida sezone klizanja na Velesajmu, ponovno otvorili naše klizalište za rekreaciju građanstva.
 
Kako smo klizalište otvorili za treninge profesionalnih sportaša, željeli smo razveseliti naše korisnike i građane grada Zagreba, te im omogućiti da u ljetnim mjesecima uživaju u zimskoj rekreaciji.
 
Klizanje na klizalištu Velesajam počet će u utorak, 09.06., u terminu od 20:00 – 21:30 sati,  a termini rekracije biti će prema sljedećem rasporedu:
  • utorkom i petkom, od 20:00 - 21:30 sati, cijena ulaznice 15,00 kuna, kolika je i cijena najma klizaljki ukoliko nemate vlastite,
  • subotom, od 20:00 - 21:30 sati, cijena ulaznice 20,00 kuna, kolika je i cijena najma klizaljki ukoliko nemate vlastite.
Na klizalištu Velesajam moći ćete se klizati sve do 04.07.2020. godine.

Pozivamo „velike i male“ ljubitelje klizanja da nas posjete i uzivaju na  klizalištu Velesajam.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.