English
Mapa webaKontakt


Vaterpolo utakmice HAVK Mladosti igraju se na Šalati

Zbog trenutne epidemiološke situacije vezano uz covid 19 u Republici Hrvatskoj te postojećih epidemioloških preporuka danih od HZJZ utakmice Prvenstva Hrvatske u vaterpolu će se igrati na otvorenom bazenu na Šalati, umjesto na zatvorenom plivalištu na Mladosti.

Tako je u petak 26.06.2020.  s početkom u 20:45 sati na rasporedu prva utakmica HAVK Mladosti i POŠK-a, a u subotu 27.06. s početkom u 10:30 sati uzvratna utakmica Mladosti i POŠK-a.

U subotu se na Šalati igra i utakmica Prvenstva Hrvatske između VK Medveščak i VK Zadar koja počinje u 20:00 sati. 

Zbog utakmice u subotu, termin za građanstvo će biti od 12:00 do 19:00 sati.  U nedjelju je redovni termin za građanstvo od 11:00 do 19:00 sati. 

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.