English
Mapa webaKontakt


Djelomična obustava aktivnosti na objektima ustanove Upravljanje sportskim objektima

Obavještavamo korisnike, da se slijedom proglašenih epidemioloških mjera koje stupaju na snagu u subotu, 28. studenog 2020., obustavljaju aktivnosti rekreacije za građanstvo na objektima ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Uz obustavu aktivnosti rekreacije za građanstvo, obustavljaju se i ostale komercijalne, sportske i rekreativne aktivnosti te treninzi i natjecanja osim za sportašice i sportaše I, II i III kategorije u individualnim sportovima te za klubove koji se natječu u 1. i 2. rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji i u 1. rangu natjecanja u juniorskoj konkurenciji na nacionalnoj razini u ekipnim sportovima. 

Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavanju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID 19 putem okupljanja

Hvala na razumijevanju!Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.