English
Mapa webaKontakt

Počinje noćno skijanje na skijalištu Sljeme

Na radost svih skijaša, obavještavamo Vas da u četvrtak, 28. siječnja 2021., počinje noćno skijanje na skijalištu Sljeme u terminu od 19:00 do 22:00 sata.

Kao i ranijih godina, noćno skijanje će biti na rasporedu utorkom i četvrtkom, u vremenu od 19:00 do 22:00 sata. Za noćno skijanje otvoreni će biti Crveni spust sa pripadajućom žičarom Trosjed, te Bijela livada sa Bijelom vučnicom.
 
Cijena karte za noćno skijanje za odrasle iznosi 70,00 kuna, za djecu do 15 godina cijena je 40,00 kuna, dok je za seniore iznad 65 godina cijena 50,00 kuna.
 
Karte za noćno skijanje moguće je kupiti isključivo na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade koje se otvaraju u 18:00 sati. Maksimalan broj skijaša za noćno skijanje je 1000.
 
Lijepo molimo pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera:
  • Maksimalni dozvoljeni broj osoba na skijalištu je 1 000,
  • Na skijalištu su obvezne maske ili pokrivalo za lice,
  • Obvezno održavanje propisanog razmaka od 1,5 metra,
  • Žičare i vučnice koriste se prema uputama djelatnika Skijališta,
  • Na objektu će biti prisutni naši djelatnici u svrhu nadzora provođenja epidemioloških mjera,
  • Biti će pristutni i djelatnici interventne policije radi provođenja pravila ponašanja na skijalištu Sljeme.
 Želimo Vam ugodno noćno skijanje!Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.