English
Mapa webaKontakt

Završetak sezone skijanja na skijalištu Sljeme

Obzirom da vremenska prognoza predviđa rast temperatura i južinu idućih dana, a u takvim je vremenskim uvjetima teško održavati Skijalište te sanirati štetu koju izazivaju više temperature, odlučeno je da će subota i nedjelja, 27. i 28. ožujka, biti zadnji dani u kojima će biti moguće skijanje nakon čega se Skijalište zatvara.
 
Ove je godine sezona skijanja na omiljenom skijalištu brojnih Zagrepčana i njihovih gostiju krenula polovicom siječnja te se odvijala pod posebnim epidemiolškim mjerama, a sada su pred djelatnicima Skijališta servisi i popravci kako bi i iduća sezona prošla u što boljem redu.

Zahvaljujemo se svim skijašima koji su ove godine skijali na Sljemenu.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.