English
Mapa webaKontakt


Učenje plivanja za sve generacije na bazenima SRC Šalata

Nikad nije kasno za naučiti plivati a sasvim prigodno s početkom nove kupališne sezone kreću i upisi u tečajeve plivanja na bazenu Šalata namijenjeni polaznicima svih uzrasta.
 
Prvi tečaj plivanja na otvorenom plivalištu Šalata počinje u ponedjeljak 28. lipnja, dok prijave i upisi za tečajeve kreću 14. lipnja 2021. godine. Moguće je upisati program obuke neplivača za djecu od 6 do 12 godina starosti, program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za djecu od 6 do 11 godina te program obuke neplivača za odrasle, a svi navedeni programi odvijaju se u malom bazenu SRC Šalata.

Termini upisa u srpnju za tečajeve u kolovozu
 
Od ponedjeljka 19. srpnja počinju upisi u Program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za odrasle plivače koji se odvija u dubokoj vodi, a od ponedjeljka 26. srpnja počinju prijave i upisi u Program obuke neplivača za djecu od 5 do 9 godina starosti koji se odvija u malom bazenu.
 
Informacije,  predbilježbe  i upisi u navedene programe odvijaju se dva tjedna prije početka svakog tečaja, a mogu se obaviti na brojeve telefona: 01 46 16 300 i  01 46 18 509 (radnim danima od 08:00 do 15:30 sati) ili putem maila: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr.

Više informacija možete potražiti na linku

Letak preuzmite OVDJE


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.