English
Mapa webaKontakt


Termini upisa u srpnju za tečajeve plivanja u kolovozu na bazenima SRC Šalata

Od ponedjeljka 19. srpnja počinju upisi u Program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za odrasle plivače koji se odvija u dubokoj vodi, a od ponedjeljka 26. srpnja počinju prijave i upisi u Program obuke neplivača za djecu od 5 do 9 godina starosti koji se odvija u malom bazenu.
 
Informacije,  predbilježbe  i upisi u navedene programe odvijaju se dva tjedna prije početka svakog tečaja, a mogu se obaviti na brojeve telefona: 01 46 16 300 i  01 46 18 509 (radnim danima od 08:00 do 15:30 sati) ili putem maila: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr.

Više informacija možete potražiti na linku

Letak preuzmite OVDJE


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.