English
Mapa webaKontakt


Zimsko plivalište Mladost otvara svoja vrata građanima nakon završetka energetske obnove objekta

Najstarije zagrebačko zatvoreno plivalište Zimsko plivalište Mladost u srijedu, 15. rujna 2021. godine, otvara svoja vrata građanima nakon završetka energetske obnove objekta kojom kojom se postigla ušteda toplinske energije te je smanjena emisija CO2.
 
Projekt energetske obnove zgrade Zimskog plivališta Mladost provodio se prema Ugovorima o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. - 2020. sklopljenih s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te je sufinanciran i proveden u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.–2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
Do ponedjeljka će bazen raditi samo za građanstvo i to radnim danom od 06:00 do 14:00 sati te vikendom od  09:00 do 17:00 sati. Od ponedjeljka 20. rujna kreće i provođenje Programa javnih potreba pa će radno vrijeme za građanstvo biti radnim danom od 06:00 do 07:30 te od 09:30 do 13:30 sati. Subotom će radno vrijeme biti od 12:00 do 14:00 sati a nedjeljom od 08:00 do 10:00 i od 14:00 do 18:00 sati.
 
Svi korisnici i dalje su dužni pridržavati se važećih epidemioloških mjera koje su na snazi u Republici Hrvatskoj, poručuju iz ustanove Upravljanje sportskim objektima pod čijim se ravnanjem nalazi ZP Mladost.
 
Propisane epidemiološke podrazumijevaju:
  • obavezno upisivanje u evidencijske liste (ime, prezime, broj telefona, vrijeme dolaska),
  • dezinficiranje ruku na ulasku u objekt
  • nošenje maski za lice u svim prostorima objekta osim tijekom aktivnosti u bazenu
  • mjerenje tjelesne temperature (korisnicima s tjelesnom temperaturom iznad 37,2 ˚ C neće biti dozvoljen ulazak na objekt)
  • obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje 2 m
  • obavezno tuširanje prije ulaska na prostore bazena i prolazak kroz predbazen za pranje nogu
K tome, maksimalni broj korisnika je određen prema kvadraturi objekta i ograničen na 50 osoba, a sanitarni sat je svaki dan od 13:30 do 14:30 sati.

Cjenik možete pronaći na linku

Napomena za medije:

Svi zainteresirani mediji mogu poslati svoje foto i video ekipe na objekt sutra u vremenu od  09:00 do 10:00 sati kako bi snimili materijale u novoobnovljenom objektu ZP Mladost. Kad je riječ o svim ostalim informacijama vezanim uz energetsku obnovu (troškovnici, popis radova, izjave itd.) molim Vas da se obratite Gradskom uredu  za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša budući da je taj ured vodio projekt energetske obnove Zimskog plivališta i raspolaže svim podacima.
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.