English
Mapa webaKontakt

U srijedu počinje sezona klizanja na Šalati

Omiljeno zagrebačko klizalište smješteno na Šalati, čija je posebnost da zaljubljenici u klizanje mogu svoje piruete izvoditi i uvježbavati pod otvorenim nebom, kreće s novom sezonom i otvara svoja vrata građanima u srijedu 17. studenoga 2021.
 
Termini za građanstvo su srijedom, četvrtkom, petkom od 18:00 do 19:30 sati, te subotom i nedjeljom ujutro od 10:45 do 12:15, poslijepodne od 18:00 do 19:30 i navečer od 20:15 do 21:45 sati.
 
Cijena ulaznice iznosi 15 kuna radnim danom i u jutarnjim terminima vikendom, te 20 kuna vikendom  poslijepodne i praznikom/blagdanom. Svi oni koji bi klizali a nemaju svoje klizaljke mogu ih posuditi na Šalati po cijeni od 15 kuna radnim danom i vikendom ujutro, te za 20 kuna vikendom poslijepodne i navečer.
 
Već ranije je s radom krenulo Klizalište Velesajam  a zbog epidemioloških mjera dozvoljeni broj klizača na ledu na oba klizališta je 100 osoba.

Korisnici su obavezni upisivati se prilikom dolaska na klizališta, dezinficirati ruke, voditi računa o minimalnom razmaku od 2 metra i obavezno nositi maske tijekom boravka u zatvorenim objektima. 
 
Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.