English
Mapa webaKontakt

Sutra Skijanje pod maskama na Skijalištu Sljeme

Skijalište Sljeme odlučilo je razveseliti svoje korisnike te će u utorak 1. ožujka, u terminu noćnog skijanja, organizirati prigodno Skijanje pod maskama kako bi obilježili zadnji dan fašnika, a tim povodom najbolje maskiranim skijašima biti će uručene i posebne nagrade.
 
O najboljim nagradama odlučivati će djelatnici Skijališta a biti će nagrađene najbolje maske u kategorijama za djecu te za odrasle skijaše. Vlasnik najbolje maske u obje kategorije osvojiti će tri dana besplatnog skijanja na Sljemenu, drugoplasirani dva dana a treće plasirani jedan dan besplatnog skijanja.
 
Proglašenje najbolje maske biti će na vrhu kod izlaza žičare – Trosjed u 21:45 sati.
 
Noćno skijanje je na rasporedu utorkom i četvrtkom, u vremenu od 19:00 do 22:00 sata. Za noćno skijanje otvoreni su Crveni spust sa pripadajućom žičarom Trosjed, te Bijela livada sa Bijelom vučnicom.
 
Cijena karte za noćno skijanje za odrasle iznosi 70,00 kuna, za djecu do 15 godina cijena je 40,00 kuna, dok je za seniore iznad 65 godina cijena 50,00 kuna.
 
Korisnici su dužni pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera.
 
S obzirom na veliki interes građana za noćnim skijanjem na Sljemenu ZET je dodatno prilagodio raspored rada Žičare. Utorkom i četvrtkom žičara će biti u pogonu od 09:00 do 21:30 sati. Tako će građanima, uz autobusnu liniju 140 (Mihaljevac – Sljeme), na raspolaganju biti i žičara, kojom iz Gračanskog dolja do vrha Sljemena mogu stići za 20-ak minuta.
 
Napominjemo kako polazak zadnje gondole s Gornje postaje mora biti najkasnije u 21:30 sati, sukladno dozvoli za rad.
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.