English
Mapa webaKontakt


Upisi u program Rekreacije za treću životnu dob na SRC Šalata

Obavještavamo sve zainteresirane građane koji su u “ zlatnim godinama“ da program Rekreacija za treću životnu dob započinje s radom u utorak, 04. listopada 2022. u 13:30 sati.

Navedeni Program, ovisno o vremenskim uvjetima, odvijat će se na otvorenom ili u zatvorenom prostoru na SRC Šalata, utorkom i četvrtkom od 13:30 - 14:15 sati. 

Uz stručno vodstvo provodi se širok spektar medicinskih i rekreativnih vježbi niskog intenziteta primjerene starijoj životnoj dobi u cilju poboljšavanja i održavanja postojećeg psihofizičkog stanja organizma.

Informacije i upisi odvijaju se u Upravi na ŠRC Šalata, radnim danom od 08:00 – 15:30 sati, putem telefona 01 4616 300 i 01 4618 509, ili na mail: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr.
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.