English
Mapa webaKontakt

Zatvaranje prometa i djelomično zatvaranje prometa na RSC Jarun

Obavještavamo sve korisnike RSC Jarun da će se povodom Dana obilježavanja zaštitnika policije - blagdana Sv. Mihovila i Dana policije zatvoriti promet za sva vozila na cijeloj Aleji M. Ljubeka dana 1. listopada 2022.g. od 6,00 do 18,00 sati.
 
MUP će zatvoriti dio Aleje M. Ljubeka od ulaza Hrgovići do ulaza Hrvatski sokol od 6,00 sati 30. rujna do 22,00 sata 2. listopada 2022.g. te će biti zabranjen promet i parkiranje na tom dijelu za sva vozila osim za vozila s dozvolom MUP-a. U navedenom periodu ulaz Hrgovići biti će zatvoren za ulaz. Ulaziti će se isključivo na ulaz Hrvatski sokol. Izlaziti će se na izlaz Petrovaradinska ulica, izlaz Petrine i izlaz Hrgovići.
 
Biti će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje na uzdužnim parkirališnim mjestima (20 parkirnih mjesta) na Aleji M. Ljubeka istočno od ulice Hrgovići 30. rujna i 1. listopada 2022.g. od 6,00 do 22,00 sata.
 
MUP će otvoriti pješačko-kolni ulaz na RSC Jarun iz ulice Petrine samo za izlaz vozila na dan 1. listopada 2022.g. od 8,00 do 20,00 sati. U tu svrhu policija će uspostaviti aktivni nadzor i upravljanje prometom, braniti zaustavljanje i parkiranje drugih vozila te osiguravati javno okupljanje.
 
U popodnevnim satima dana 01. listopada 2022. na regatnoj stazi od 0 do 750 m održat će se pokazne vježbe ATJ Lučko.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.