English
Mapa webaKontakt


Poskupljenje cijena ulaznica za gradske bazene i klizališta

S danom 01. studenoga 2022. na snagu stupaju izmjene Cjenika usluga ustanove Upravljanje sportskim objektima koje, između ostalog, uključuju povećanje cijena ulaznica za bazene i klizališta.
 
I prije značajnijih poskupljenja energenata, usluga i materijala, cijene ulaznica nisu bile u skladu s velikim troškovima održavanja i upravljanja bazenima i klizalištima. Cijene ulaznica za bazene u Zagrebu u odnosu na cijene ulaznica u drugim gradovima Republike Hrvatske  bile su  znatno jeftinije, naročito ako se uzme u obzir činjenica da boravak korisnika na bazenima USO nije vremenski ograničen, dok u pojedinim gradovima ulaznica vrijedi jedan ili dva sata.
 
Cijene ulaznica za djecu, umirovljenike, osobe s invaliditetom, kao i sve mjesečne i godišnje ulaznice povećane su minimalno. Sadašnja cijena dnevne  ulaznice na bazen za odrasle iznosi 20 kuna (2,65 EUR) a nakon povećanja će koštati 30,14 kn (4,00 EUR). Dnevna ulaznica za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom trenutno je 10 kn (1,33 EUR), a od 1. studenoga će koštati 11,30 kn (1,50 EUR), dok će dnevna obiteljska ulaznica sa 60,00 (7,96 EUR) biti povećana na 75,35 kn (10 EUR). Mjesečna ulaznica za odrasle trenutno košta 260,00 kn (34,51 EUR) a biti će povećana na 301,38 kn (40 EUR), dok će mjesečna ulaznica za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom sa 160 kn (21,24 EUR) biti povećana na 165,77 kn (22,00 EUR). Ističemo da se uvjeti boravka na bazenu ne mijenjaju te korisnici s kupljenom ulaznicom naše bazene mogu koristiti cijeli dan te Grad Zagreb u usporedbi s ostalim gradovima u Republici Hrvatskoj ima iste ili niže cijene ulaznica za bazene.
 
Kad je riječ o gradskim klizalištima cijena ulaznice radnim danom te vikendom i blagdanom u prijepodnevnim terminima biti će povećana s 15,00 kn (1,99 EUR) na 22,60 kn (3,00 EUR), dok će cijena ulaznice u poslijepodnevnim terminima s 20,00 kn (2,65 EUR) biti povećana na 30,14 kn (4,00 EUR). Uz to, mijenja se i cijena posudbe klizaljki – radnim danom te vikendom i blagdanom prijepodne, cijena posudbe klizaljki iznosit će 22,60 kn (3,00 EUR), a vikendom i blagdanom u poslijepodnevnim terminima iznosit će 30,14 kn (4,00 EUR).

Cjenike pronađite na linku


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.