English
Mapa webaKontakt


Za vikend završava sezona skijanja na Sljemenu

Obzirom da se  bliži kalendarski kraj zime i da vremenska prognoza predviđa rast temperatura idućih dana, a u takvim je vremenskim uvjetima teško održavati skijalište te sanirati štetu koju na stazama izazivaju više temperature, odlučeno je da će subota i nedjelja, 18. i 19. ožujka biti zadnji dani ovogodišnje skijaške sezone na Sljemenu.
 
Vikend pred nama je posljednja prilika ljubiteljima skijanja za uživanje u skijanju za ovu sezonu, poručuju sa Skijališta Sljeme i pozivaju građane da provedu vikend na omiljenom zagrebačkom izletištu na Sljemenu.  Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.