English
Mapa webaKontakt

Godišnji remont unutarnjih bazena

Redovni godišnji servis gradskih bazena       
                                                             
 
Na unutarnjim gradskim bazenima pod ravnanjem ustanove Upravljanje sportskim objektima i ove godine će se vršiti redoviti servisni radovi propisani „Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda“ NN 59/2020. Riječ je o servisima unutarnjih bazena dok su vanjski bazeni i dalje na raspolaganju svim korisnicima.
 
Servisni radovi provoditi će se: 
Bazen Jelkovec  od 15.07. do 30.07.
Bazen Iver od 05.08. do 19.08.
BK Utrina od 19.08. do 03.09.
Sportski park Mladost od 01.08. do 03.09.
BK Svetice od 31.07. do 11.09.
Zimsko plivalište Mladost od 16.08. do 02.09.
 
Spomenutim pravilnikom utvrđen je opis radova koji se moraju odvijati na bazenskim kupalištima, a uz dio obveznih radova prema pravilniku, u vrijeme servisa kupališta odvijaju se godišnji servisi rasvjete bazena, eventualni građevinski popravci, soboslikarski radovi i svi potrebni radovi kako bi objekti neometano funkcionirali.  
 
Servisni radovi unutarnjih bazena provode su u navedenom periodu kada su otvoreni vanjski bazeni kako bi korisnici cijelu godinu imali pristup bazenima. Napominjemo kako je  posjećenost unutarnjih bazena tijekom ljetnih mjeseci znatno smanjena u odnosu na ostatak godine zbog završetka školske godine te početka godišnjih odmora uslijed čega je manje učenika, studenata i građana na bazenima. Također, u istom periodu prestaje održavanje državnih i međunarodnih natjecanja ali i trenažnih procesa brojnih udruga, te klubova i saveza koji su većinski korisnici bazena u sklopu Programa javnih potreba. Slijedom svega navedenog  zbog najmanjeg pritiska korisnika ljetni period je najidealniji za provođenje servisa unutarnjih bazena.

Zahvaljujemo na razumijevanju.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.