English
Mapa webaKontakt

Od srijede kližite na otvorenom klizalištu SRC Šalata

Na radost svih naših građana i korisnika, u srijedu, 18. studenog 2020. godine, otvaramo klizalište na SRC Šalata, najpoznatijem po programu Video disco klizanja.
 
Klizanje na otvorenom Klizalištu Šalata, za praznik Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, biti će moguće u tri termina i to:
  • 10:45 – 12:15 sati,
  • 18:15 – 19:45 sati,
  • 20:45 – 22:15 sati.
Redovni termini klizanja za građanstvo na rasporedu su od srijede do petka u terminu od 18:00 – 19:30 sati, dok se subotom, nedjeljom i praznicima klizati može u tri termina - 10:45 – 12:15 ; 18:15 -19:45 , 20:45 – 22:15 sati.
 
Cijena ulaznice radnim danom, vikendom i blagdanom u prijepodnevnom terminu iznosi 15,00 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20,00 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.
 
Kako bi nam klizanje svima bilo ugodnije molimo Vas da se zbog svog zdravlja i zdravlja naših djelatnika, na prostoru klizališta Šalata pridržavate propisanih epidemioloških mjera:
  • na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom – posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz na objekt,
  • prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku,
  • obvezno držanje fizičkog razmaka od 2 m na otvorenom i u zatvorenom prostoru,
  • obvezno je nošenje maske u svim zajedničkim zatvorenim prostorima klizališta,
  • nošenje maske tijekom samog klizanja nije obvezno uz održavanje propisanog razmaka.
Slijedom propisanih mjera i preporuka broj osoba na klizalištu je ograničen na 250 osoba, a u prostoru garderobe 50 osoba, te Vas molimo za razumijevanje.

Više o programu Video disco klizališta pronađite na linku


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.