English
Mapa webaKontakt


Rekreacija za treću životnu dob na Šalati

Obavještavamo sve zainteresirane građane koji su u “ zlatnim godinama“ da program Rekreacija za treću životnu dob započinje s radom u utorak, 05. listopada 2021. u 13:30 sati.

Navedeni Program, ovisno o vremenskim uvjetima, odvijat će se na otvorenom ili u zatvorenom prostoru na SRC Šalata, utorkom i četvrtkom od 13:30 - 14:15 sati.

Uz stručno vodstvo, uz ili bez primjene raznih pomagala, a u zatvorenom prostoru i uz pratnju glazbe motivirajućeg i vedrog tona, provode se vježbe niskog intenziteta primjerene starijoj životnoj dobi.

Informacije i upisi odvijaju se u Upravi na SRC Šalata, putem dolje navedenih kontakata, radnim danom od 08:00 – 15:30 sati.

Više o programu na linku 

SRC  Šalata
Schlosserove stube 2
Telefon : 46 16 300;  46 18 509  (telefoni dostupni samo radnim danom  od 08:00 – 15.30 sati)
e- mail: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hrPrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.