English
Mapa webaKontakt

Kreću prijave za dječji ljetni kamp na SP Mladost

Već tradicionalni program u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima Dječji ljetni kamp ove će se godine održavati na prostoru Sportskog parka Mladost u periodu od 27. lipnja do 29. srpnja 2022. godine, a u ponedjeljak 16. svibnja počele su prijave za kamp.
 
Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost  a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionicate je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina.
 
Ideja iza organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnostisugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa. Polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, okušati se u atletici, judu, tenisu, hokeju na travi, košarci, malom nogometu ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost. Pored sportskih aktivnosti djeca će se u brojnim radionicama upoznati s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije, hitne pomoći i pripadnika Hrvatskog Crvenog križa, sudjelovati će u likovnoj radionici i potrazi za blagom a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.
 
Dječji ljetni kamp održavati će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka iznosi 600 kuna za prvo dijete te 475 kuna  za drugo dijete, a uključuje užinu i ručak za sve polaznike te poklone sponzora. Maksimalan broj polaznika po tjednu je 50 djece.
 
Prijave i više informacija o programima kampa zainteresirani mogu zatražiti putem na broj telefona 01 36 58 553 radnim danom od 7:00 do 19:00 sati.

Više o programu pronađite na sljedećem linku


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.