English
Mapa webaKontakt

Tečaj učenja plivanja za djecu

Lokacija: Bazen Jelkovec
Mjesto održavanja programa: Mali i rekreacijski bazen
Sudjeluju u programu: Djeca u dobi od 5 do 12 godina
Sati održavanja: 19:00 - 19:45 sati    
Dani održavanja: Svaki radni dan - kontinuirano 3 tjedna
Cijena programa mjesečno: 350,00 kuna
Vođenje programa: Diplomirani kineziolog

Opis programa:
Provodi se u malom i u rekreacijskom bazenu, nastava traje 15 sati (3 tjedna radnim danima), roditelji su prisutni na zadnjem satu, mogu pogledati i snimiti djecu te dobiti informacije o nastavku učenja plivanja.
 
Cilj programa: 
Osnovni i glavni cilj cjelokupne nastave je adaptacija na vodu te usvajanje osnove plivanja tj. održavanje na vodi i kretanje kroz vodu.
 
Napomene:  
Program nije moguće nadoknađivati bez obzira na broj dolazaka. Potrebna kapa za plivanje, kupaći kostim ili gaćice i natikače. Ako dijete boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da se o tome prije prvog sata obavijesti učitelj plivanja.
 
Plaćanje: 
Na blagajni bazena do 25. u mjesecu. Prednost imaju polaznici koji već pohađaju program.
 
Kontakt i informacije
+385 1 6421 460


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.