English
Mapa webaKontakt


Sljemenska utrka za osobe sa invaliditetom

U petak uvečer, 21. veljače održana je skijaška utrka za osobe sa invaliditetom na Sljemenu.

Na ovogodišnjoj veleslalomskoj utrci uz naše paraolimpijce Dinu Sokolovića i Damira Mizdraka, kojima je to ujedno i posljednja provjera prije nastupa na paraolimpijskim igrama u Sočiju, sudjelovali su i glumci, Rene Bitorajac, Filip Jurčić i Luka Vidović.
 
Samim nazivom utrke, „Dođi, probaj, pobjedi“, organizator utrke, Skijaški klub Sljeme poslao je poruku svim osobama s invaliditetom da se aktivno provođenje slobodnog vremena može ispuniti i skijanjem i da se ne prepuste svojim ograničenjima nego da pobjede svoje granice, strah i predrasude. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.