English
Mapa webaKontakt


Objekti Ustanove uvjerljivo najbolji u projektu Najbolje u Hrvatskoj 2014. - Izabrali građani u kategoriji SPORT

RŠC Jarun, ŠRC Šalata i SP Mladost, ove su godine izabrani, od strane građana Zagreba, među najbolje sportske destinacije u gradu Zagrebu u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2014. - Izabrali građani, koje bi najčešće posjetili i preporučili turistima.

Brojne mogućnosti za rekreaciju na Jarunu izvrsnim je ocjenilo 48,85 % ispitanika, ŠRC Šalata je dobila 48,09 % glasova, dok je SP Mladost koji se nalazi na trećem mjestu izvrsnim ocijenilo 24,43 % ispitanika.

Ujedno, treba napomenuti kako su se u istoj kategoriji, od 8. do 12. mjesta smjestili još neki objekti kojima upravlja Ustanova, a to su: Hipodrom, Park Bundek, Dom sportova, bazen Utrina i KC Dražen Petrović.

Rezultati istraživanja i izbora građana dostupni su od 5. lipnja na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA koja je već preuzeta na preko 19.000 mobilnih  Andriod i iPhone telefona.

Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – izabrali građani već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji lijepe naše Hrvatske, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta.

U kategoriji najboljih prirodnih atrakcija u gradu Zagrebu, RŠC Jarun se nalazi na 4. mjestu, sa 26,72 % glasova, dok se Park Bundek smjestio na 7. mjesto sa 19,08 % glasova, što je u odnosu na prošlu godinu ipak blagi pad u ovoj kategoriji.

Ustanova zahvaljuje svim građanima koji su svoj glas dali upravo objektima kojima ona upravlja!




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.