English
Mapa webaKontakt


Vikend događanja na objektima Podružnice

Pokret za radost naziv je novoga projekta čiji je cilj poticanje zdravih životnih stilova i aktivnijega života. Dvodnevni program održat će se 14. i 15. rujna na zagrebačkom jezeru Bundeku, a obilovat će brojnim sportsko-rekreacijskim i zabavnim aktivnostima i programima, koji će posjetitelje, bez obzira na njihovu dob, poticati na tjelovježbu i kretanje.

Okosnica projekta Pokret za radost bit će PARKiranje, program tijekom kojega će svi zainteresirani građani imati prigodu uključiti se u raznovrsne aktivnosti koje promiću kretanje i tjelovježbu. Na Bundeku vas očekuje bogati program, koji će uključivati rekreacijske i kreativne radionice, plesne programe i skupnu tjelovježbu, i to sve besplatno.


Otvoreni dan Mladosti

U subotu, 14.09., na SP Mladost, od 10:00-14:00 sati održat će se "Otvoreni dan Mladosti".

Riječ je o događanju u kojem sportski klubovi otvaraju svoja vrata zainteresiranim roditeljima, djeci i mladima koji žele upoznati način rada pojedinih klubova i sportova, te prepoznati koji je za njih osobno sport najbolji kako bi se učlanili u veliku obitelj sportaša HAŠK Mladosti (atletika, plivanje, vaterpolo, sinkro plivanje, veslanje, tenis, judo, mačevanje, ragbi, odbojka).

 





Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.