English
Mapa webaKontakt


Spasilačka služba u punom sastavu

Kupače na jezerima Jarun i Bundek, od 5. lipnja 2012., kada je službeno počela kupališna sezona na tim jezerima, nadgledati će 38 spasilaca s 15 osmatračnica i iz 4 motorna čamca.
 
Oni će se pridružiti kolegama koji cijelu godinu brinu o sigurnosti kupača na bazenima SP Mladost, Utrine i Zimskog plivališta Mladost.
 
Prepoznatljive žute majice biti će vidljive i na otvorenim bazenima. Na SP Mladost sezona je počela 1. lipnja 2012., a bazen na  SC Šalata počinje sa radom po završetku rekonstrukcije sredinom mjeseca lipnja.
 
Služba spašavanja života na vodi Zagrebačkog holdinga broji stotinjak mladića i djevojaka i zasigurno je jedna od najvećihu Hrvatskoj. Svi spasioci su osposobljeni i licencirani od Hrvatskog Crvenog križa, čije su licence priznate u cijelom svijetu kroz sustav  ILS-a , International Life Saving Federation, čiji je Hrvatski Crveni križ punopravni član od 1996. godine.
 
Služba spašavanja na vodi Hrvatskog Crvenog križa održala je do sada preko 100 tečajeva za osposobljavanje, te osposobila 39 instruktora i 1500 spasilaca,  od kojih 100 djeluje u okviru Podružnice Upravljanja sportskim objektima.

Više o spasilačkoj službi



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.