English
Mapa webaKontakt


U subotu počinje sezona klizanja na Šalati

Ove subote, 22.11., očekuje nas otvaranje Video disco klizališta na Šalati, i to u terminu od 10:30-12:00 sati, te od 18:00-19:30 i 20:30-22:00 sata.

Program Video disco klizališta provodi se na Šalati već dugi niz godina, i iz godine u godinu postaje sve popularnije među svim dobnim generacijama.

Cijeli program vode dva DJ-a, a na Video zidu emitiraju se popularni glazbeni spotovi, kao i najave određenih zanimljivosti u našem gradu.

Radno vrijeme klizališta je od srijede do nedjelje, prema sljedećem rasporedu:
  • srijeda, četvrtak, petak                       18:00-19:30 h
  • subota, nedjelja, blagdan                 10:30-12:00 h,  18:00-19:30 h,  20:30-22:00 h.

Cijene ulaznica nisu se mijenjale u odnosu na protekle sezone. Srijedom, četvrtkom i petkom cijena ulaznice je 15,00 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki ukoliko nemate vlastite. Jutarnji termin subotom i nedjeljom također se naplaćuje 15,00 kuna, dok je cijena ulaznica za posljepodnevni i večernji termin 20,00 kuna, kao i cijena posudbi klizaljki.

Video disco klizalište možete pratiti i putem fan stranice na facebook-u.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.