English
Mapa webaKontakt


Humanitarni turnir u sklopu 43. Kutije šibica

Popularni malonogometni turnir Kutija šibica ove će godine poprimiti i humanitarni karakter. Organizatori Kutije odlučili su uz seniorski i veteranski turnir uklopiti i turnir "4 Kluba", a prihod koji se prikupi od ovog turnira biti će doniran u humanitarne svrhe.

Turnir "4 Kluba" svojevrsna je inačica splitskom turniru "4 Kafića" koji je svoje prvo izdanje doživio prošle godine upravo u dvorani II, Doma sportova. Ove godine natjecati će se momčadi četiri zagrebačka kluba ili kafića, i to: BBS, H2O, Best i Roko.

Ono što je najzanimljivije je da će u sastavu ovih momčadi biti poznata sportska i estradna imena. Očekuju nas nastupi poznatih malonogometaša poput Palića i Morine, majstora velikog, ali i malog nogometa Šokote, Šimića, Marića, Tomasa, a u momčadi će se naći i hokejaši Medveščaka, te popularni pjevači Cetinski i Novković.

Polufinale humanitarnog turnira "4 Kluba" odigrati će se 27. prosinca kada su na rasporedu i polufinalne utakmice Kutije šibica, a finale će biti dan kasnije, 28. prosinca, kada ćemo ujedno i dobiti pobjednika 43. izdanja MNT Kutija šibica 2013.

Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da nam se 27. i 28. prosinca pridruže u Domu sportova jer zabava uz vrhunski mali nogomet je zagarantirana
!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.