English
Mapa webaKontakt


Započinje kupališna sezona na bazenima ŠRC Šalata, Jarunu i Bundeku

Uz otvaranje vanjskih bazena SP Mladost, u subotu, 31.05., svoja vrata, u ponedjeljak, 02.06., otvaraju i vanjski bazeni ŠRC Šalata, i to u terminu od 13:30-18:00 sati.

Termini rekreacije za građanstvo na vanjskim bazenima su:

Radnim danom 13:30 - 18:00 sati
Vikendom i blagdanom 11:00 - 19:00 sati

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene, radnim danom za odraslu osobu cijena je 20 kuna, a za djecu do 12 godina, cijena je 15 kuna. Cijena ulaznice vikendom za odraslu osobu je 30 kuna, a za djecu do 12 godina, 20 kuna.

Otvaranje sezone kupanja na Jarunu i Bundeku

Od nedjelje, 01.06., kupališta jezera Jarun i Bundek spremna su dočekati svoje prve ovogodišnje kupače. O sigurnosti kupača, u vremenu od 10:00-20:00 sati brinuti će spasilačka služba.

Obavljeno je i predsezonsko ispitivanje vode od strane ovlaštenog laboratorija, te je ona trenutno izvrsne kakvoće na oba jezera. Tijekom sezone, ovlašteni laboratorij obavljati će uzorkovanje i ispitivanje kakvoće vode svaka dva tjedna.

Dobrodošli na gradska kupališta i bazene!

 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.