English
Mapa webaKontakt


Otkrivanje skulpture „Nosorog“ u Višeosjetilnom parku na RŠC Jarun

U utorak, 06. svibnja 2014. godine, u 17:00 sati na RŠC Jarun u Višeosjetilnom parku na Velikom jezeru, svečano će se obilježiti otkrivanje skulpture „Nosorog“.

Projekt „Nosorog“ započet je u proljeće 2011. godine, u okviru aktivnosti kreativnih terapija Malog doma – Zagreb, oblikovanjem skulpture nosoroga od papira s grupom djece i mladih s višestrukim oštećenjima pod umjetničkim i terapeutskim vodstvom Margarete Vidmar.

Nosorog je tijekom 2 godine boravio u različitim gradskim prostorima i putem slučajnih i režiranih događaja i interakcije s građanima skupljao iskustvo i razvijao se, što se reflektiralo promjenom boje njegove „kože“. Od početne smeđe, bila je crvena, plava, narančasta, žuta crna, zelena i bijela. Svaka boja nosila je simbolično značenje, a projekt je završen oblikovanjem skulpture u poliester u kojeg ga je oblikovao akademski kipar Krešimir Katušić.

Svoj stalni dom „Nosorog“ je pronašao u Višeosjetilnom parku na Velikom jezeru zagrebačkog Jaruna, i posjetiti ga možete već od 06. svibnja 2014.

Više o Višeosjetilnom parku


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.