English
Mapa webaKontakt


Na bazenima Šalata počinje program rekreativnog plivanja u prugama

Kao i svake godine, tako i ove, početkom kolovoza na bazenima ŠRC Šalata započinje program rekreativnog plivanja u plivačkim prugama.

Program počinje u ponedjeljak, 04.08., a održavati će se u plivačkim prugama olimpijskog bazena radnim danom, u sljedećim terminima:
  • od 18:00 - 19:00 sati - na raspolaganju su dvije pruge,
  • od 19:00 - 20:00 sati - na raspolaganju je jedna pruga.

U programu mogu sudjelovati isključivo plivači. CIjena jednokratne ulaznice je 15,00 kuna i kupuje se na blagajni, a za program vrijedi i karnet kao i mjesečna ulaznica za bazen.

Program rekreativnog plivanja u prugama na Šalati će trajati sve do 29.08.2014.

 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.