English
Mapa webaKontakt


Uz pet Plavih zastava i tri srebrne plakete - počinje sezona kupanja

Svečanim podizanjem Plave zastave, u utorak 5. lipnja 2012.godine u 11.30 sati na RŠC  Jarun - Otok Trešnjevka i službeno počinje kupališna sezona.
 

Devetu godinu za redom na Jarunu će se vijoriti pet Plavih zastava, dvije na Malom jezeru,  te po jedna na Velikom jezeru, Otoku Trešnjevka i Otoku Univerzijade.
 
Plava zastava predstavlja međunarodni standard za čiste, sigurne i dobro održavane plaže i prateće objekte. To je priznanje koje vrijedi samo jednu sezonu, tako  da svaku godinu iznova treba zadovoljiti strogo definirane kriterije.  Radi dugogodišnjeg kontinuiranog provođenja programa i priznanja Plava zastava, tri jarunske plaže -  Otok Univerzijade , Veliko jezero-jug i Otok Trešnjevka - nagrađene su i srebrenom plaketom u 2012. godini.  
 
Ovo prestižno priznanje, ove godine će u Hrvatskoj dobiti 106 plaža i 18 marina. Najveći broj Plavih zastava u Hrvatskoj i ove godine nose plaže u Istri, dok je u unutrašnjosti ukupno pet i svih pet Plavih zastava vijoriti će se na plažama RŠC Jarun u Zagrebu.

 
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.