English
Mapa webaKontakt


Dugo očekivano prvo vjenčanje na Jarunu održano prošli petak

Zelena oaza Otoka hrvatske mladeži na RŠC Jarun prošlog je petka, 29. kolovoza, bila u znaku dugoočekivane prve svadbene svečanosti. Ujedno je to bilo prvo vjenčanje koje je organizirano na Jarunu po novom atraktivnom programu, nazvanom "Vjenčanja na Jarunu".

Vjenčanja na području RŠC Jarun organiziraju se na Otoku hrvatske mladeži, a osigurani su svi resursi za vrhunsku izvedbu - svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije, sve to u luksuzno opremljenom šatoru. Upravo sve to, pa i više, ponudili smo našem "prvom jarunskom paru" koji su bili oduševljeni.

Podsjetimo, Organizator Vjenčanja na Jarunu nudi cjelokupne aranžmane za proslavu vašeg dana, te vam garantira da ćete svoje vjenčanje uz jezero uvijek pamtiti.

U ponudi su tri paketa Zadovoljstvo naših mladenaca na prvom je mjestu, jer vjenčanjem na Jarunu ostvarujemo sve vaše snove, te se u budućnosti nadamo da će osim što je RŠC Jarun, rekreativna i sportska oaza, postati i oaza mladenaca.

Više o Vjenčanju na Jarunu potražite ovdje

Kako je to izgledalo u petak možete pogledati u fotogalerijivj1.jpg
vj2.jpg
vj3.jpg
vj4.jpg
vj5.jpg
vj6.jpg
vj7.jpg
vj8.jpg
vj9.jpg
vj10.jpg
vj11.jpg
vj12.jpg
vj13.jpg
vj14.jpg
vj15.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.